Aannemersbedrijf Mulder levert al sinds 2005 werk waar ze trots op is. Ons werk en de manier waarop wij te werk gaan is bewezen en heeft geleid tot vele tevreden klanten.​

Aannemersbedrijf Mulder

Aannemersbedrijf Mulder uit Kockengen is in 2005 opgericht door Theo Mulder. Theo is hét gezicht en aanspreekpunt van het bedrijf. Van het eerste gesprek tot en met de laatste spijker is Theo betrokken.

​Samen met zijn mensen en partners staat Theo garant voor het vakmanschap, de service en kwaliteit van Aannemersbedrijf Mulder. Daar kunt u van op aan.

Onze werkzaamheden

Onze werkzaamheden bestaan vooral uit nieuwbouw en ver-/aanbouw. Al plaatsen wij net zo lief een dakraam, verrichten onderhoudswerkzaamheden of helpen u een bestaande woning te renoveren. Wij werken zowel voor particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Onze werkwijze

Onze werkwijze is bewezen en wordt gewaardeerd door onze klanten.​ Na het eerste contact maken wij zo snel mogelijk een afspraak om uw plannen en wensen in kaart te brengen. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u van ons een duidelijke offerte, waarin uw wensen zijn uitgewerkt. Vervolgens maken wij opnieuw een afspraak met u om het geheel door te nemen en toe te lichten. Ook zullen wij samen bekijken wat uw wensen zijn betreffende de start en de duur van de werkzaamheden. Hierna zal er nog veel contact zijn om alle werkzaamheden tot in detail door te spreken en voor te bereiden. Zo gaan wij snel en doortastend te werk, zodat u krijgt wat u wilt.

​​In het voortraject

In het voortraject kunnen wij ook voor u van betekenis zijn door het contact te verzorgen met de architect of met de constructeur en/of u bouwtechnisch te adviseren bij de aankoop van een woning.

Tijdens de werkzaamheden​

Tijdens de werkzaamheden is er één aanspreekpunt. Zo wordt de communicatielijn kort gehouden, is het mogelijk om eventuele wijzigingen te verwerken en te verzekeren dat alles volledig voldoet aan uw wensen. Wij werken met vaste partners voor installatiewerk, stucwerk, tegelwerk, en dergelijke. Partners waar wij al jaren naar volle tevredenheid mee samenwerken.

​Aan deze manier van werken hechten wij veel waarde omdat het de sleutel is om tot een goed eindresultaat te komen. Een resultaat waar wij trots op zijn en u tevreden over bent.

Over ons